Jeugdharmonie

Onze knotsgekke muziekbende...

dé jeugdharmonie van Kruishoutem!

"Jong geleerd, oud gedaan"

Wie speelt een muziekinstrument?

Wie wil tijd maken voor zijn hobby, iedere zaterdag van 17u00-18u30?

Lees zéker verder! En kom naar één van de volgende repetities!

Onder leiding van onze dirigent Pieter Delaere repeteren we iedere zaterdagnamiddag. Jeugdige muzikantjes van Kruishoutem (of buurgemeenten) komen langs om te musiceren en zich te amuseren. We spelen werkelijk alle soorten muziek: van ABBA tot Zorro, van Bach tot Mozart. Alles komt aan bod!

We geven onze muzikanten ook de kans om op te treden! Elke jaar organiseren we een koffieconcert in de Vrije Basisschool (dit jaar op 1 juli). Zenuwen zullen er zijn, maar hun mama's en papa's zijn zo fier, heel hartverwarmend! Voor de jeugdharmonie'ers is het een unieke ervaring, die hen een grote stap dichter brengt naar de "grote" harmonie. Doorheen het jaar pikken we hier en daar ook een "kleiner concert" mee zoals het opluisteren van de mis in Lozer, samenspelen met de "grote" harmonie.

Activiteiten zijn er bij de vleet! Een film-, schaats-, kajak- of repetitienamiddag! Je kan het zo gek niet bedenken. Jaarlijks trekken we er ook een weekendje op uit! Daar amuseren we ons, bewijzen zijn daarvan te vinden op deze website.

De organisatie staat onder de hoede van een Jeugdwerkgroep: iets oudere enthousiaste muzikanten, die zich ten volle willen inzetten om van elk werkjaar iets bijzonders te maken!

Wil je deel uitmaken van onze jeugdharmonie?

Van harte welkom! Iedere zaterdag van 17u00-18u30 (in de oude bibliotheek, achter het gemeentehuis).